Előfizetői tartalom

Új alapokkal jelentkezik Magyarországon a BNP Paribas

Portfolio
A PSZÁF mai határozata alapján a hazai piacon számos vezető devizában nyilvántartott likviditása alap érhető el a BNP Paribas jóvoltából, az alapokkal pedig a befektetők akár rövidebb, néhány hetes időszakra is leköthetik a pénzüket. Az alapok a vagyon nagyobb részét készpénz, vagy készpénz jellegű eszközökben helyezik ki, azonban megtalálhatunk rövid kötvényeket és váltókat is a portfóliókban.

A BNP Paribas InstiCash befektetési alap 19 részalapja érhető el mostantól hazánkban, ami potenciális alternatíva lehet azok számára, akik rövid távon akarják pénzüket lekötni például euróban, dollárban, angol fontban, vagy svájci frankban. A likviditási alapok jellemzően rövid lejáratú pénzpiaci eszközökbe fektetnek be (például betétbe, rövid lejáratú kötvénybe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés