Előfizetői tartalom

Hamarosan újraindulhat a Biggeorge's-NV 4. Ingatlanalap forgalmazása

Portfolio
A Biggeorge's-NV Alapkezelő Zrt. a mai nappal bejelentette, hogy benyújtotta jóváhagyásra az Alap tájékoztatójának és kezelési szabályzatának módosítását a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) részére. A jóváhagyást követően az Alapkezelő az Alap korábbi felfüggesztésének megszüntetését fogja kérelmezni a PSZÁF-nál, miután új jegyzéseken és a visszaváltási megbízások részleges visszavonásán keresztül biztosíthatóvá vált a korábban benyújtott visszaváltási kérelmek pénzügyi teljesítése. A folyamatos forgalmazás a PSZÁF jóváhagyását követően indulhat meg újra. A kizárólag intézményi befektetők által lejegyzett befektetési alap tulajdonosi struktúrája a visszaváltások és új jegyzések révén átrendeződik.

"Az alap tulajdonosi szerkezetének átrendeződése, valamint az újabb befektetési jegyek kibocsátása révén gyűjtött friss tőke várakozásaink szerint megteremti az Alap hosszú távú stabil működésének feltételrendszerét, - jelentette ki Csoma András, a Biggeorge’s-NV Alapkezelő Zrt vezérigazgatója. Az alap hosszú távú működését - részben a befektetők igényeihez igazodva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés