FONTOS Majd 40 éves mélypontról fordult vissza jen: ez a részvényeidet sem kíméli!
 
Előfizetői tartalom

Befektetnél? Vigyázz az örvényekkel!

Portfolio
A kétség az úr a befektetéseink jövőjét illetően, akár külföldre, akár a hazai piacokra tekintünk. A Portfolio.hu által megkérdezett alapkezelők sem kimondottan optimizmusukról tettek tanúbizonyságot, portfólió-ajánlóikban jellemzően a részvény-, és kötvénykitettség csökkentése mellett érvelnek. A valamikor bekövetkező feltámadást ugyanakkor éppen a bajok forrásának tekinthető amerikai piacokon láthatunk először. De hogy ez pontosan mikor lesz, azt egyelőre nem nagyon meri senki megjósolni.

Továbbra sincsenek könnyű helyzetben világ befektetői, legyen szó akár laikus magánbefektetőről, vagy az eseményeket a legelső sorokból szemlélő profikról. A globális tőkepiaci környezet nem szolgál túl sok kapaszkodóval, a makrogazdasági kilátások minimum bizonytalanok a világ szinte minden pontján (ahol meg nem azok, ott biztosak lehetünk a komoly visszaesésben), nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés