FONTOS Majd 40 éves mélypontról fordult vissza jen: ez a részvényeidet sem kíméli!
 
Előfizetői tartalom

A Biggeorge’s egyik ingatlanalapjának megváltozott a futamideje

Portfolio
A Biggeorge’s NV 1. Ingatlanfejlesztő befektetési alap futamideje 2009. március 31.-re változott meg, a február 24.-i közgyűlési jegyzőkönyv alapján ugyanis megállapítható, hogy egyre több befektető jelezte az alapkezelő felé a tőkekivonási szándékát. A közgyűlés ennek a befektetői igénynek eleget téve egyhangúan a futamidő lerövidítése mellett döntött, mérlegelve az alap eszközeinek értékesíthetőségét.

A Biggeorge’s-NV 1. ingatlanfejlesztő befektetési alap futamideje a közgyűlés határozata alapján megváltozott 2009. március 31.-ére - áll az alapkezelő által a BÉT-nek elküldött rendkívüli tájékoztatásban. Korábban a tervezett futamidő a 2006. decemberi nyilvántartásba vételtől számított 10 év volt, azonban a közgyűlési jegyzőkönyv alapján megállapítható, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés