FONTOS Majd 40 éves mélypontról fordult vissza jen: ez a részvényeidet sem kíméli!
 
Előfizetői tartalom

A legnagyobb Argentínára szavaz

Portfolio
A meglévő bizonytalanságok ellenére több nagy elemzőház szerint is az argentin piacon kiváló befektetési lehetőségeket találhatunk, a legújabb szerint például a hosszabb lejáratú államkötvényekben lehet potenciál. A kötvénypiacon ugyanis az elmúlt 10 év második államcsődjét árazzák - amire jó bizonyíték a 25-30 százalékos hozam -, azonban egyre inkább úgy látszik, hogy elkerülhető lesz az összeomlás.

A világ legnagyobb alapkezelője, az 1250 milliárd dolláros vagyont kezelő Fidelity Invesment szerint az elkövetkező években az egyik legnagyobb lehetőség az Argentin államkötvényekben lehet, mivel jelenleg a kötvénypiacon egy második államcsődöt áraznak - írja a Bloomberg. Az amerikai tőzsdefelügyelet adatai alapján - összhangban az elmondottakkal - a Fidelity növelte a 2033-ban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés