FONTOS Új ajándék érkezik a Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?
 
Előfizetői tartalom

Önként és dalolva vetettük magunkat a mélybe

Portfolio
Látszólag az óvatosság irányította a befektetők kezét 2008 negyedik negyedévében, amikor a veszteségek miatt szabadulni igyekeztek befektetési jegyeiktől, de az év utolsó három hónapjában rég nem látott részvényvásárlási láz ragadta magával a lakossági ügyfeleket, aminek meg lett az eredménye: 130 milliárd forintot buktak a részvénypiacok zuhanása során három hónap leforgása alatt.

Jelentősen visszaesett a háztartások befektetési jegyeinek állománya 2008 negyedik negyedévében, a harmadik negyedév végén regisztrált 2000 milliárd forint feletti szintről 18 százalékot zuhant az állomány, így az év végén a háztartások portfóliójában csupán 1708 milliárd forintnyi befektetési jegy szerepelt, kevesebb, mint a kamatadó 2006 augusztusi bevezetése miatti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés