Előfizetői tartalom

Mi legyen a magánnyugdíjpénztárakkal?

Portfolio
A 2008-as tőkepiaci veszteségek kapcsán ismét fellángolt a vita a magánnyugdíjpénztári ágazat eredményei, működése körül, ennek keretében látott napvilágot Németh György meglehetősen radikális megoldási javaslata, amely szerint a pénztárakat lényegében félig-meddig meg kellene szüntetni. Erre a véleményre reagál Matits Ágnes nyugdíjszakértő, akinek írását az alábbiakban változatlanul tesszük közzé.

Továbbra is várjuk a szakértői hozzászólásokat a Portfolio.hu nyugdíjvitájához a portfolio@portfolio.hu címre. "A Portfolio 2009 február 20.-án közölt írásában csatlakozott azokhoz a médiumokhoz, amelyek idézték Németh Györgynek az Inforádióban adott nyilatkozatát, amelyben a szerző azt javasolja, hogy szüntessük meg a magánnyugdíjpénztárakat.Kapcsolódó cikkünk2009.02.20...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés