Előfizetői tartalom

Generációs befektetési lehetőségek hevernek a szemünk előtt

Portfolio
A részvénypiacok árazása jelenleg az összes kockázatot tükrözi, a következő időszakban viszont fennmaradhat a magas árfolyam-ingadozás, a tartós bika piac kezdetére pedig még 2009 végéig, de inkább 2010 elejéig várnunk kell - hangzott el az ING Befektetési Alapkezelő sajtótájékoztatóján. Az ING szakértői a forint további gyengülésére számítanak rövid távon, az év második felében azonban van esély a forint visszaerősödésére. Év végére a javuló nemzetközi befektetői környezet hatására a forint visszatérhet a 270-280-as sávba, miközben a jegybanki alapkamat 8-8.5 százalék körül alakulhat.

"Nem lesz könnyű évünk, vér, verejték és szenvedés áll előttünk, a tartós bika piac kezdetére pedig legalább 2009 végéig, de inkább 2010 elejéig várnunk kell. Azt gondoljuk, hogy lassan már elérhetjük a piac alját, azonban abban nem reménykedhetünk, hogy V alakú visszapattanásra következhet, a valószínűbb inkább az U alakú visszafordulás. Jelenleg az U alsó bal szára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés