Előfizetői tartalom

Célegyenesben a Macrogamma

Portfolio
Gyakorlatilag minden akadály elhárult a MAG ingatforgalmazó alap zártvégű alakításával kapcsolatban, egyedül már csak a PSZÁF jóváhagyására kell várni - áll az alapkezelő sajtóközleményében. A speciális körülmények miatt a kiszállás mellett döntők visszaváltási igényeit az alapkezelő - törvényi kötelezettségének eleget téve - kielégítette, azonban a befektetési jegy tulajdonosok többsége kitartott az alap mellett, és támogatja a zárvégűvé alakulást, aminek tervezett futamideje 4 év lesz.

A Macrogamma Befektetési Alapkezelő Zrt. (a továbbiakban: "Alapkezelő") még a PSZÁF által előírt T+90 forgalmazási napos határidő előtt teljesítette a MAG Ingatlanbefektetési Alapra (a továbbiakban: "Alap") benyújtott összes - nem nagy számú - visszaváltási igényt. Az Alapkezelő egyúttal megszerezte az Alap összes többi befektetőjének írásos hozzájárulását az Alap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés