Előfizetői tartalom

Jobban bízunk a magánnyugdíjpénztárakban

Portfolio
Kis mértékben ugyan, de emelkedett a nyugdíjpénztári tagok száma 2008-ban - derül ki a GfK Hungária Piackutató Intézet legfrissebb, Biztosításpiaci Adatszolgáltatás című tanulmányából. A nyugdíjtípus választásánál elsősorban az életkor számít, a 29 év alatti korosztály esetében kiemelkedően magas a magán-nyugdíjpénztári tagok aránya. A kiegészítő biztosítások kapcsán azonban óriási különbségek figyelhetők meg az egyes társadalmi csoportok között.

Emelkedett a nyugdíjpénztári tagok száma a lakosság körében az elmúlt egy évben - többek között ez derül ki a GfK Hungária Biztosításpiaci Adatszolgáltatás című tanulmányának eredményeiből. Ezzel együtt is alig haladja meg a magán-nyugdíjpénztári tagok száma az állami nyugdíjellátásra számítókét. A 2008-as felmérés eredményei szerint a 15-69 éves korosztály...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés