Előfizetői tartalom

Pénzt akarsz a bankmentőcsomagból? Parancsolj!

Portfolio
Egyre több alapkezelő érdeklődik a Nasdaq január 5-én indított, kifejezetten a válságban állami segítségre szoruló vállalatok teljesítményét leképező indexe iránt, így nem elképzelhetetlen, hogy a befektetők hamarosan hozzájuthatnak az indexre alapuló tőzsdén kereskedett alapokhoz (ETF), strukturált termékekhez és hagyományos befektetési alapokhoz.

A Nasdaq OMX Government Relief Indexre kiírt opciók kereskedés január 26-án, hétfőn indul, az első termékek tehát már meg is érkeztek az indexre. "Ez az index egy indexcsalád első tagja, és alapvetően az a célunk vele, hogy pontosan követni tudjuk, hogyan teljesítenek a kormányzati mentőövet igénybe vevő vállalatok" - mondta el John Jacobs, a Nasdaq marketingigazgatója a CNBC-nek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés