FONTOS Járványügyi figyelmeztetés érkezett: a tavaly decemberi magyarországi többlethalálozás megelőzhető lett volna
 
Előfizetői tartalom

A nagymenő lelépett, de nem sokat sírtak utána

Portfolio
A fedezeti alapszektor egy tragikus éven van túl, a túlélés érdekében pedig több szereplő is az alapkezelők átcsábításával vagy a szektortársak felvásárlásával próbálkozik. A legnagyobb angliai fedezeti alap a GLG is ezt az utat választotta, a korábban még az OTP zuhanásával is hírbe hozott Greg Coffey helyére például két sikeres alapkezelőt is találtak, akik több gazdag ügyfelet, és több milliárd dollárt hozhatnak magukkal.

Anglia legnagyobb fedezeti alapja, a GLG Partners alapkezelői csapata két új taggal bővül, akik egy kisebb alaptól a Pendragon Capital LLP-től érkeznek a céghez. A GLG azért lehet ismerős számunkra, hiszen itt dolgozott Greg Coffey is, akit még 2008 októberében hoztak szóba az OTP zuhanásával. A guru távozása megrendítette a GLG árfolyamát, azonban koránt sem roppantotta össze...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés