Előfizetői tartalom

Nem tudják fizetni luxusirodáikat a bukott sztárok

Portfolio
Súlyos hatást gyakorol a globális hedge fund ágazat mélyrepülése többek között az ingatlanpiacra is. Egy londoni elemzőcég szerint az alapkezelők körében nagyon divatos és drága környékeken az irodabérleti díjak 30 százalékkal estek az alapok összeomlása miatt. Más, kevésbé fényűző területeken messze nem zuhantak ennyit az árak.

Magukkal rántják a mélybe a londoni irodabérleti díjakat a minden téren látványos összeomlást produkáló hedge fund ágazat, amely a rendkívül gyenge éves hozamok mellett rekordszámú alapbezárást is szenvedett el 2008 folyamán, a folyamat pedig láthatóan nem áll meg 2009 elején sem. A korábban hihetetlenül prosperáló ágazat vergődésével viszont eltűnik az egyik leginkább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés