Előfizetői tartalom

Állják a sarat a külföldiek, na de meddig?

Portfolio
A legújabb könyvelési botrány Indiában az elemzők szerint nem okozott alapvető változást a piac megítélésében, a nyilvánvaló rövid távú hatásoktól eltekintve hosszú távon pedig felemelkedésre van kilátás. Nagy valószínűséggel egyedi esetről van szó, és nem tömeges csalásról, visszaélésekre pedig már a világon több helyen is láthattunk példát, ami vállalati szinten jelenthet problémát, rendszer szinten semmiképpen.

A külföldi befektetőkre nem lesz drasztikus hatással a Satyam Computer Services körül kialakuló könyvelési botrány, hiszen ez az esemény számít különlegességnek az országban, sőt a világon sem, és a hosszú távú növekedési kilátások jónak mondhatók - írja a Reuters. Tévedés ne essék, komoly problémáról van szó, azonban a szakértők többsége egyetért abban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés