Előfizetői tartalom

Bombaként robbant a hír: fergeteges évtized vár ránk!

Portfolio
Az egyik legnagyobb angliai nyugdíjalap befektetési igazgatója szerint a pénzügyi válság után felemelkedés következhet az első olajárrobbanás tapasztalatai alapján, ami akár 15 évig is eltarthat. A hosszú távon gondolkozó befektetőknek ezért érdemes lehet már kockázatosabb eszközöket keresniük, a nyugdíjalapok számára pedig most jöhet el a befektetési stratégia megváltoztatásának az ideje.

A második legnagyobb vagyonnal rendelkező angliai nyugdíjalap, az USS (Universities Superannuation Scheme) elemzői szerint a pénzügyi krízis elmúlásával 15 éves felívelés veheti kezdetét, ami kiváló beszállási célpontot jelenthet a hosszú távon gondolkozó befektetőknek - írja az IPE.com. Az USS vezető befektetési igazgatója, Peter Moon szerint a mostani válság sokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés