Előfizetői tartalom

Egy gyenge csapat leggyengébb játékosa vagyunk

Portfolio
Amilyen vonzóvá tette egy évvel ezelőtt Oroszország a feltörekvő európai, közel-keleti, afrikai térséget, annyira elrontotta a régió kilátásait a minden piacra kiható fordulat. A Credit Suisse elemzői nyolc pontba szedték össze, miért nem lesz jó a hazánkat is magába foglaló EMEA régió 2009-ben, ráadásul Magyarországgal kapcsolatban az egyik legnegatívabb véleményt fogalmazták meg. Törökország azért még vonzó, és a társaság álláspontja szerint az amerikai piacon is lesz mit keresnie a merészebb befektetőknek 2009 második felében.

Nem sok jót ígér 2009 a hazánkat is magába foglaló EMEA térség, azaz feltörekvő Európa, Közel-Kelet és Afrika gazdaságai számára a Credit Suisse elemzői szerint, akik összesen nyolc szempont alapján indokolták meg, miért lesz alulteljesítő a térség részvénypiaci szempontból. Összegezve a régió országai a jelenlegi környezetben talán a legrosszabb kombinációt tudhatják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés