Előfizetői tartalom

Ilyen hidegzuhanyt még nem kaptunk soha (TOP 10 sztori 2008-ban - 5.)

Portfolio
Amikor már sokan azt hitték, 2008 legnagyobb pofonjai talán már elcsattantak a globális pénzügyi válságban, és kicsiny hazánkat is éppen eléggé megtépázta a krízis szele, november elején az ingatlanalapok hirtelen felszínre került problémái révén a befektetők meglehetősen széles és többnyire teljesen gyanútlan csoportjának szervírozta az élet a fekete levest. Az összes ingatlanalapot felfüggesztette a felügyelet, a befektetők pedig a határidő leteltével kénytelenek voltak tudomásul venni: az ingatlanalapok egyáltalán nem olyanok, mint amilyennek képzelték őket.

Az ingatlanalapok felfüggesztésével és jövőjével kapcsolatos cikkeinket az alábbi dossziéba rendeztük: Ingatlanalapok dosszié Két hét története dióhéjban Az ingatlanalapok és az ezekbe fektető alapok alapjainak precedens nélküli felfüggesztésének közvetlen előzményeként október során több mint 110 milliárd forintot szippantott ki az ágazat alapjaiból a váratlanul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés