Előfizetői tartalom

Hallatlan: öngyilkos lett a sztárcsaló áldozata!

Portfolio
Saját kezével vetett véget életének egy alapkezelő elnöke péntek reggel, az ok minden bizonnyal az volt, hogy 1.4 milliárd dollárt bízott az évtized legnagyobb csalójára, Bernard Madoffra. A december 10-én kirobbanó csalás miatt a befektetés értékét gyakorlatilag nullának lehetett venni, hiszen a piramisjátékban csak látszatnyereségek voltak, amit ideig-óráig az új ügyfelek befizetései tudtak előteremteni.

Pénteken, ottani idő szerint reggel 7:30-kor holtan találták manhattani irodájában a 65 éves Thierry Magon de la Villehuchet, aki maga is áldozata volt a 10 nappal ezelőtt kirobbant Madoff vezette csalásnak - írja a Bloomberg. Az általa vezetett Access International Advisors 1.4 milliárd dollárt bízott Madoffra, aki piramisjátéka segítségével összesen megközelítőleg 50 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés