Előfizetői tartalom

Mesés bónuszokat fizet az elitegyetem

Portfolio
Rekordnagyságú prémiumot kapnak még a válság kellős közepén is a világ legvagyonosabb egyetemének számító Harvard befektetéskezelői a lezárt pénzügyi évben elért eredményekért cserébe. A közel 40 milliárd dollárt forgató intézményt ugyanakkor a válság súlyosan megviselte, ami akár a költségvetésének megnyirbálásához is vezethet.

22.4 millió dollárt fizet ki a befektetéseit kezelő menedzsereknek a világ leggazdagabb egyeteme, a Harvard University az AP értesülése szerint, miután az intézmény vagyonát kezelő alapítvány 8.6 százalékos növekedéssel zárta legutóbbi pénzügyi évét, és így elérte a 36.9 milliárd dollárt. Természetesen a válságot az egyetem sem kerülhette el, ez az eredmény a június...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés