Előfizetői tartalom

Mibe fektessünk 2009-ben? (Generali Alapkezelő)

Portfolio
A másfél-két évvel ezelőtt látott, nagyon magas értékeltségi szintekről a hosszabb távú növekedési kilátásokat egyértelműen alulbecslő, kimondottan olcsó piacoknak nevezhetőek a BRIC-országok, ezek között is Kína lehet a leginkább felülteljesítő - derül ki a Generali Alapkezelő elemzéséből. A hazai piacon a blue chipek közül az OTP emelhető ki, miközben érdemes lehet odafigyelni a kisebb cégek papírjaira is. A következőkben a Generali Alapkezelő sajtóközleményét közöljük.

"2009 mindenképpen egy nehéz év lehet a globális tőkepiacokon, így az év elején még változatlanul a nem túl magas kockázatvállalási hajlandóság lehet kifizetődő. A részvényportfólió allokációk azt mutatják, hogy az intézményi befektetők a magas osztalékot fizető távközlési és közszolgáltató cégeket, valamint a recessziós időszakot kevésbé megsínylő gyógyszergyártó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés