Előfizetői tartalom

Megváltozik a vezető angliai referenciaindex

Portfolio
A rendszeres éves indexfelülvizsgálat során két fő FTSE index összetétele is megváltozott, amire a piaci folyamatokkal való minél pontosabb összhang miatt volt szükség. A változtatások december 22-től lépnek érvénybe, ami azért is fontos, mivel több nyugdíjalap és intézményi befektető is ezeket az indexeket képezi le a saját portfóliójában.

A FTSE nyilvánosságra hozta az általa vezetett angliai indexek összetételének megváltoztatását - értesült a Global Pensions. A 100 legnagyobb kapitalizációjú londoni tőzsdén kereskedett vállalat részvényeinek teljesítményét leképező FTSE 100 indexből öt vállalat fog kikerül (a Stagecoach Group, a Lonmin, a Wood Group, a Fresnillo és a Petrofac), helyükre a kiskereskedő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés