Előfizetői tartalom

Az Aegon fókuszában az orosz és a török piac!

Portfolio
A mai napon két új Aegon befektetési alapot is nyilvántartásba vett a PSZÁF, a részvényalapok az utóbbi időszakban a fundamentumok által indokolatlanul eső piacokra koncentrálnak. Oroszország és Törökország az utóbbi hónapokban komoly eladói nyomás alá került, a válság miatt a befektetők pánikba estek és minél gyorsabban próbáltak megszabadulni a kockázatosabb eszközeiktől. A válság elmúltával azonban folytatódhat a korábbiakban megfigyelhető emelkedés, ami öt éves időtávon magas hozammal kecsegtet.

A két új befektetési alap közül az Aegon Russia Részvény Befektetési Alap elsődleges befektetési célpontjai azon vállalatok tőzsdén forgalmazott értékpapírjai, mely cégek Oroszországban vagy a többi FÁK-államban tevékenykednek, illetve bevételeik jelentős részét ezen országokból nyerik. Az orosz piac árazása a fundamentumoktól elszakadva zuhant, ami a jövőben magas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés