Előfizetői tartalom

Komoly veszély leselkedik ránk a karácsonyi bevásárlás idején!

Portfolio
A PSZÁF vezetői körlevélben szólította fel a bankokat és pénzügyi vállalkozásokat, hogy most fokozottan ügyeljenek a szabályok betartására a hitelezésben, és a korábbiakkal ellentétben ne buzdítsák a fogyasztókat az anyagi lehetőségeit meghaladó hitelfelvételre. A döntés igaz, hogy a fogyasztón múlik, azonban a szolgáltató önmérséklete és felelős hitelezési magatartása elengedhetetlen a negatív folyamatok megállításához.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) vezetői körlevelében hívta fel a hitelintézetek és pénzügyi vállalakozások figyelmét, hogy a mostani karácsonyi időszakban fokozottan ügyeljenek a felelős hitelezésre, mivel már évek óta tapasztalható jelenség, hogy a karácsonyi ünnepek előtt a lakosság komoly hiteleket vesz a nyakába. A mostani pénzügyi válságban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés