Előfizetői tartalom

Felfüggesztettek 180 napra egy ingatlanalapot!

Portfolio
Múlt hét pénteken járt le a PSZÁF által elrendelt, ingatlanalapok -és ingatlanalapok alapjainak jegyeire vonatkozó forgalmazás 10 napos felfüggesztése, aminek értelmében most hétfőtől újraindulhatott a kereskedés. A ma közzétett Macrogamma Befektetési Alapkezelő Zrt. által közzétett közlemény szerint már a hétfői befektetési jegy forgalmazás újraindulása előtt kezdeményezték a felügyeletnél a befektetési jegyek forgalmazásának 180 napos felfüggesztést, ami a mai naptól érvénybe is lépett. A következőkben a közleményt változtatások nélkül közöljük.

A Macrogamma Befektetési Alapkezelő Zrt. csütörtöki nappal kezdeményezte a MAG Nyíltvégű Ingatlanbefektetési Alap befektetési jegyei folyamatos visszaváltásának 180 napra való felfüggesztését, amit forgalmazás hétfői újraindulását megelőzően már előzetesen kérvényezett. Az elmúlt három nap mérsékelt visszaváltásait követő felfüggesztési kérelemmel egyidejűleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés