Előfizetői tartalom

Tönkreverte a piacokat a guru, de később visszakapta a pofont

Portfolio
36 százalékot keresett Warren Buffett befektetési cége, a Berkshire Hathaway egyetlen negyedév alatt a megfelelően kiválasztott pénzügyi részvényeken, miközben a piac tapodtat sem mozdult. Szeptember vége óta azonban az idős gurura is rájár a rúd, a nyeresége nagy részét visszavette a piac, hiába igyekezett magát távol tartani a legzűrösebb területektől.

Brutális eredményt hoztak Warren Buffett pénzügyi szektorbeli befektetései a harmadik negyedévben, a guru által vezetett Berkshire Hathaway banki részesedéseinek értéke 36 százalékkal nőtt. Eközben a szektort a leképező S&P Financials inddex 0.1 százalékot veszített értékéből. A 78 éves szakember a még saját magához viszonyítva is kiugró eredményt főként a Wells Fargo...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés