Előfizetői tartalom

Olyanok is kiszállnak, akik egyébként nem tennék

Portfolio
Az alapkezelők többsége megegyezett a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletével az ingatlanalapok forgalmazási feltételeinek szigorításáról, azaz a visszaváltási megbízások kilencven napos teljesítéséről, ezért hétfőtől elindulhat a forgalmazás az ingatlanalapoknál. A szegmens egy kisebb része ugyanakkor egyelőre még nem fogadta el az PSZÁF intézkedéseit, de a BAMOSZ főtitkára szerint ők is hamarosan beállhatnak a sorba.

"Lehet tudni, hogy olyan kicsi alapkezelőkről van szó, akik intézményi ügyfelek vagyonát kezelik, ezért az ő esetükben a kilencven napos visszaváltási haladék bevezetése nem feltétlenül indokolt" - mondta el Temmel András, a BAMOSZ főtitkára az MTV Este című műsorában. A szakember ezzel együtt optimista, szerinte ezek a társaságok is bele fognak egyezni a szigorúbb feltétekekbe....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés