Előfizetői tartalom

Jó nekik, megtehetik - a válság közepén dorbézolnak a milliomosok!

Portfolio
A pénzügyi válságtól függetlenül hatévnyi fejlesztés után a napokban adták át Dubai-ban a pálma alakú mesterséges szigetet, az ünnepségre - ami 4.7 milliárd forintba került - több sztár is meghívást kapott. A hihetetlen fényűzés azonban nem tudja feledtetni a válság begyűrűző hatásait, a dubai tőzsde például ebben az évben közel 70 százalékot esett, miközben az ingatlanárak is megfeleződtek. Utóbbi hatására több ingatlanfejlesztési projektet is befagyasztottak, hiszen a hónapokkal ezelőtt még megvalósíthatónak tűnő beruházások mostanra már jókora veszteséget termeltek.

A pénzügyi válság kellős közepén nyitották meg a napokban hatalmas ünnepség keretében Dubai-ban a pálma alakú szigetet, amit Palm Jumeirah-nak neveznek. A pálmafa alapú sziget hat évig épült, az ékességének számító Atlantis hotel 1 milliárd fontból épült meg, benne 1,539 szoba található, köztük olyanok is, amikből közvetlenül ráláthatunk a hotel alsó részébe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés