Előfizetői tartalom

Az OTP Ingatlanbefektetési Alap jegyeinek forgalmazása is újraindul

Portfolio
Az OTP Csoport 2008. november 24-ével újraindítja az OTP Ingatlanbefektetési Alap befektetési jegyeinek folyamatos forgalmazását. Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. pozíciója stabil, a likvid eszközök összege jelentős, közelíti a 22 milliárd forintot. Az OTP Csoport elkötelezett a befektetői bizalom megőrzésében, és rendelkezik az ehhez szükséges eszközökkel - áll az OTP Bank Médiakommunikációs Osztályának sajtóközleményében.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) 10 forgalmazási napra felfüggesztette az összes Magyarországon bejegyzett nyíltvégű ingatlanalap forgalmazását. A moratórium november 21-én lejár, ezért az OTP Csoport november 24-ével újraindítja az ingatlanbefektetési jegyek folyamatos forgalmazását. A befektetési instrumentumok palettáján az ingatlanalapok a speciális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés