Előfizetői tartalom

Az abszolút hozamú stratégiák felértékelődése várható

Portfolio
Az idei Pénztárkonferencián Pillár Zsolt, az esemény támogatójaként fellépő Generali Alapkezelő igazgatósági tagja a pénztári szféra jövő évi kihívásairól és lehetőségeiről tartott előadást. A szakértő a befektetési politikával összefüggő kérdések bemutatása során hangsúlyozta: a pénztári rendszer legfontosabb szereplői, a pénztártagok, az elmúlt időszakban igencsak passzívak maradtak, és csak kis részük választott tudatosan a portfóliók között.

"Azt gondolom azonban, hogy a jövő év nagyon alkalmas lesz a pénztártagok számára, hogy újragondolják döntésüket, sokakban ugyanis ekkor tudatosul majd annak a súlyos következménye, hogy korábban valamely portfólióba besorolódtak. A jövő év így egy radikálisan átalakuló portfólió-szerkezetre is esélyt kínál majd." - mutatott rá Pillár Zsolt. A befektetési politikával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés