Előfizetői tartalom

Bírod a rizikót? Akkor ide figyelj...

Portfolio
Tátva maradt még az alapkezelők szája is az elmúlt hetek eseményeit látva, ami azért nem akadályozta meg a szakembereket abban, hogy megosszák a Portfolio.hu-val, miben látják a közeljövő befektetési lehetőségeit. Az eredmények arra utalnak, hogy óvatosan elkezdheti a részvényvásárlásokat, akinek nincsenek komolyabb szív- és érrendszeri problémái, de az elmúlt hetek tovább erősítették a magyar kötvénypiacon kínálkozó beszállási lehetőséget is. A bizalmi válság ugyanakkor a havi ajánlókban is megnyilvánul, a különféle "szexi" alternatív megoldások felől a "plain vanilla", azaz a hagyományos eszközkategóriák felé fordulnak a szakemberek is.

Vad heteken vagyunk túl "Akármi is sül ki ebből, biztos durva lesz" - írtuk egy hónappal ezelőtt az alapkezelők portfólió ajánlói alapján, és tényleg durva lett. Akár némi meghatottságot is érezhetnénk, hogy éppen sikerült a közgazdaságtan-könyvek lapjaira kívánkozó történelmi események epicentrumába kerülnünk befektetéseinkkel, ha nem éppen a zsebünkre menne...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés