Előfizetői tartalom

"Nagyon speciális napra ébredtünk"

Portfolio
Az ING Befektetési Alapkezelő két új termékkel fog megjelenni a magyar piacon is, ami a mostani bizalmi válság kapcsán alternatívaként szolgálhatnak az ügyfeleknek, mivel a speciálisan az afrikai és közel-keleti régióra koncentráló részvényalap és hedge fundokhoz hasonló teljesíményre képes Alternatív Béta származtatott alap nagymértékben korrelálatlan a fejlett piacokkal - hangzott el a mai napon tartott sajtótájékoztatón.

"Nagyon speciális napra ébredtünk, mindenkinek adódik az életében egy ilyen nap, ami valószínűleg most jött el."- mondta el Benczédi Balázs az ING Befektetési Alapkezelő vezérigazgatója a mai napon tartott sajtótájkoztatón a tegnapi eseményekre utalva. A sajtótájékoztatón az ING két új befektetési alapjának a bemutatására került sor, ami már regisztrálva van Magyarországon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés