Előfizetői tartalom

Több százmilliárd euró áll készenlétben Európában

Portfolio
Közel 200 milliárd font, azaz közel 270 milliárd euró vár befektetésre az európai ingatlanpiacon a CB Richard Ellis felmérése szerint. A pénz javarészben intézményi befektetők érkezett az alapokba, de egyre jelentősebb szerepet vállalnak az állami vagyonalapok is, és nem meglepő módon a kifejezetten a nyomott árú eszközökre specializált alapok is egyre aktívabbak.

Miközben a bankszektor a folyamatosan kénytelen leépíteni az ingatlanpiaci kitettségét, a tőkeerős befektetők számára, akik kellőképpen türelmesek lehetnek, már kedvező beszállási pontok kínálkozhatnak az európai ingatlanpiacon. A CB Richard Ellis tanulmánya szerint az intézményi befektetők, ingatlanalapok és a tőzsdén jegyzett ingatlantársaságok zsebében több mint 150...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés