Előfizetői tartalom

Mivel foghatod meg az orosz medvét?

Portfolio
Az orosz tőzsdeindex a májusi csúcspontjáról több mint 1200 pontot esett, amiért kizárólag nem csak a globálisan rossz befektetői hangulat okolható, hanem az újra és újra fellángoló külpolitikai csatározások. Az ország fundamentumai a bonyodalmak elmúlásával a magasba repíthetik az orosz tőzsdét, azonban egyelőre még nem tisztázott, hogy mikor indulhat el a felemelekedés. Érdemes tehát megvizsgálni, hogy a hazai alappiac legnagyobb orosz részvénykitettséggel rendelkező alapjai hogyan teljesítettek ebben a negatív környezetben, valamint azt is, hogy hogyan változott a kínálat az egy évvel korábbi felméréshez képest.

Fektessen Oroszországba szakértők segítségével! Tovább>> Az utóbbi időszakban nagyon sokat hallhattunk az orosz piacról, és a körülötte kialakuló konfliktusokról, ami hatalmas zuhanást okozott az orosz tőzsdén, azonban éppen a nagy esés miatt már kellően alulértékeltté váltak a részvények és aki mer hosszabb távon gondolkozni, az már nagyon jó beszállási pontokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés