Előfizetői tartalom

Úton az egységes pénztári szféra felé

Portfolio
A Stabilitás Pénztárszövetség az egy pénztári szövetség elképzelés célkitűzéseinek megfelelően elsőként augusztus 25-én három, majd szeptember 15-től további két pénztárszolgáltatóval bővítette tagjainak körét. A Szövetség új tagjai: az AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt., az AON Tanácsadó és Pénztárszolgáltató Zrt., az Első Hazai Pénztárszervező és Működtető Zrt., az Optisoft tulajdonában lévő Controll-Soft Zrt., valamint az OTP Pénztárszolgáltató Zrt.

A Stabilitás Pénztárszövetség júniustól módosította alapszabályát, így már az önkéntes egészség- és nyugdíjpénztár, illetve magánnyugdíjpénztár részére kiszervezett tevékenységet végző szolgáltatók is kérhetik felvételüket. Nagy Csaba, a Stabilitás Pénztárszövetség elnöke elmondta, "A pénztártagok minél magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében nagyon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés