Előfizetői tartalom

Vigyázat, alattomos csapdákat rejtenek a piacok!

Portfolio
Gyanúsan jókedvű mindenki a nemzetközi részvénypiacokon, holott a gondok még egyáltalán nem múltak el, ezért érdemes minél messzebb maradni a részvénybefektetésektől - vélik az alapkezelők szokásos havi portfólió-ajánlóikban. A Portfolio.hu által megkérdezett profi befektetők így soha nem látott alacsony szintre csökkentették a részvénybefektetések részarányát portfóliójukban, és továbbra is a hazai kötvényekben bíznak, de egyúttal a pénzpiaci eszközök és a total return alapok nyújtotta biztonságot sem vetik meg az előttünk álló hetekben.

Előfordult már, hogy a Portfolio.hu szokásos havi portfólió-ajánlói alapján kénytelenek voltunk kevésbé ígéretes képet festeni a nemzetközi és hazai tőkepiacok állapotáról és közeljövőbeli kilátásairól, de ezúttal ennél többről van szó. Az általunk megkérdezett alapkezelők ugyanis nemcsak továbbra is óvatosságra intenek, de a mintaportfóliók módosításai alapján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés