Előfizetői tartalom

Beolvadnak az IE Hunnia Alapok

Portfolio
A PSZÁF megadta az engedélyt az IE Hunnia Alapjainak a CIB Alapjaiba való beolvadásra, ami 2008. szeptember 17.-re mind az öt alap esetében le fog zárulni. A tranzakció a végső állomásának tekinthető a CIB Bank és az Inter-Európa Bank januári fúziójának, amit májusban az IE Alapkezelő Zrt. beolvadása követett a CIB Alapkezelő Zrt.-be.

A beolvadás a befektetési politikának leginkább megfelelő CIB alapba történik az alábbi módon, illetve időpontban történik: IE Hunnia Pénzpiaci Alap -> CIB Pénzpiaci Alap (09.15) IE Hunnia Euró Hozamtermelő Alap -> CIB Euró Pénzpiaci Alap (09.15) IE Hunnia Államkötvény Alap -> CIB Kincsem Kötvény Alap (09.16) IE Hunnia Részvény Alap -> CIB Feltörekvő Részvénypiaci Alapok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés