Előfizetői tartalom

Sokba kerülhet a türelmetlenkedés (Portfólió-ajánlók)

Portfolio
Kellemetlen meglepetéseket tartogathatnak még az előttünk álló hetek a részvénypiacokon, úgyhogy jobban teszik a befektetők, ha lehetőség szerint távol tartják magukat és pénzüket a részvényektől - derül ki a Portfolio.hu által megkérdezett alapkezelők havi portfólió-ajánlóiból. A relatíve alacsony részvényarányon belül a szakemberek hosszú idő után először a fejlett piacok felé mozdultak el a fejlődő piacokat egyre inkább sújtó inflációs veszélyek miatt, amelyekre viszont igazi gyógyírt a nyersanyag-befektetések nyújthatnak a profik szerint.

Csak semmi hirtelen mozdulat! Megrántották a vészféket a Portfolio.hu által megkérdezett alapkezelők, és hónapok óta nem látott alacsony szintre csökkentették a részvények arányát júniusi portfólió-ajánlóikban. A helyzet júliusban sem változott, a szakemberek ismét az óvatos kivárás mellett foglaltak állást, sőt, hajszálnyival tovább csökkentették portfóliójuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés