Előfizetői tartalom

Új garantált alapok az OTP-től

Portfolio
Tegnaptól jegyezhető az OTP Bank fiókhálózatában az OTP Alapkezelő két új garantált terméke, az OTP Globál Trend és az OTP Globál Trend Fix Alap. Az új alapok megújuló energiával, élelmiszeripari technológiákkal és infrastrukturális fejlesztésekkel foglalkozó 15 nemzetközi nagyvállalat részvényeinek árfolyamváltozásából nyújtanak részesedést. A részvénykosárban a 3 ágazatból 5-5-5 részvény szerepel egyenlő súllyal.

Az OTP Globál Trend Alap tőkevédett alap. A 2 éves futamidő lejáratakor mindenképp visszafizeti a befektetett tőkét. Hozamfizetés az első év végén, majd lejáratkor lehetséges. Hozamfizetésenként maximum 15%-15% érhető el, amelyet további 15%-15% hozamprémium egészíthet ki. Amennyiben a hozamszámítások időpontjában a részvénykosár egyik elemének az árfolyama sem esik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés