Előfizetői tartalom

Fektess Dél-Kelet Ázsiába! - Jobb lehet, mint Kína...

Portfolio
Mindenki csak Kínára és Indiára gondol, ha a feltörekvő ázsiai piacokról beszélünk, pedig legalább akkora növekedési potenciált és profitlehetőséget képviselnek a délkelet-ázsiai országok is. A Raiffeisen Capital Management éppen ezért az úgynevezett ASEAN országok - többek között Malajzia, Thaiföld és Indonézia - piacaira fókuszáló új alapját is elérhetővé tette a magyarországi befektetők számára is.

Kifejezetten a kicsinek vélt feltörekvő ázsiai piacokra koncentráló alapot indított útjára a közelmúltban a bécsi Raiffeisen Capital Management, amely mostantól a magyar befektetők számára is elérhetővé válik a csoport hazai leányvállalata jóvoltából. A mintegy 8-8.5 millió eurós Raiffeisen-Emerging ASEAN alap fókuszában a "Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetségét" (ASEAN)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés