Előfizetői tartalom

Cashline Spektrum: 320 prémium befektetési alap egy helyen

Portfolio
A legnevesebb külföldi és hazai alapkezelők 320 befektetési alapjaiból álló kínálattal elindult a Cashline Spektrum, a Cashline Értékpapír Zrt. új szolgáltatása. A Cashline Spektrum egy helyen tesz elérhetővé olyan prémium befektetési alapokat, amelyek eddig nem voltak elérhetőek a néhány millió forinttal rendelkező befektetők részére Magyarországon.

A Cashline Spektrum a Cashline Értékpapír Zrt.-nek prémiumszolgáltatása, amely elsősorban azon befektetők számára került kialakításra, akik már most is érdeklődéssel követik a tőkepiacokat, továbbá kisebb vagyonnal és egy helyen szeretnének külföldi prémium befektetési alapokat vásárolni. A Cashline Spektrum keretén belül akár már 1 millió forint felett lehetőség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés