Előfizetői tartalom

A válság hosszú lesz, de nem az élelmiszerpiacokon!

Portfolio
Óriásit fordult velünk a világ az elmúlt évben, és a mostani hitelválságra akár 10-20 év múlva is élesen emlékezhetünk majd - foglalták össze a nemzetközi piaci helyzetet a K&H Alapkezelő vezetői mai délelőtt. Az alapkezelő a bizonytalanságra adandó válaszként továbbra is tőkevédett alapokat kínál a befektetők számára, amelyek a konstrukciójuknál fogva sokoldalú befektetési palettát fedhetnek le. Az alapkezelő kihasználva ezt a sokszínűséget ezúttal az igen valószínű élelmiszerpiaci emelkedéshez kínál hozzáférést két új tőkevédett termékével.

A termékfejlesztés töretlen Sikeresnek értékeli a 2007-es esztendőt a K&H Alapkezelő Zrt., miután a társaság által kezelt vagyon 35.5 százalékos bővülést követően meghaladta a 700 milliárd forintot. A K&H befektetési alapokban kezelt vagyon ezzel együtt a piac egészének bővülési ütemétől valamelyest elmaradó mértékben, mintegy egyötödével nőtt, és 518 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés