Előfizetői tartalom

Így kerülik el a csapdákat a profik (Portfólió-ajánlók)

Portfolio
A hazai kötvénypiac csábító profitlehetőséget kínál hosszabb távon a hozamokat nehezen indokolható magasságokba rántó pánikhangulatnak köszönhetően - mutatnak rá ajánlóikban a tűzhöz leginkább közel lévő profi befektetők, az alapkezelők. A kötvényvásárlásokat ráadásul a pénzpiaci eszközök súlyának csökkentésével képzelik a szakemberek, ami első ránézésre a portfólió kockázatának növelésére utalhat. A bizonytalan kilátások miatt a részvények részaránya ugyanakkor rovatunk fennállása óta nem látott mélységbe süllyedt, és az alapkezelők indoklásaikban sem nagyon kecsegtetnek rövid távon lényeges javulással a részvénypiacok terén.

A portfólió-ajánlók közvetlenül is elérhetők a Befektetési alapok aloldalon. Felbolydultak a piacok az elmúlt hetekben, és felbolydultak a Portfolio.hu által megkérdezett alapkezelők portfólió-ajánlói is, amelyek az előttünk álló néhány hétre mutatnak utat befektetéseinket illetően. A profi befektetők kommentárjaikban legtöbbször óvatosságra intenek, és hogy mennyire...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés