Előfizetői tartalom

Így kell pénzt csinálni a certifikátokkal - a tegnapi Portfolio.hu Klub tanulságai

Portfolio
Hiába alacsony még a certifikátok forgalma, a tényleges likviditást ez nem befolyásolja, hiszen az árjegyzők folyamatosan jelen vannak a piacon - hangzott el a Portfolio.hu Klub sorozat tegnapi, certifikátokról szóló állomásán. A certifikátokat a BÉT-re egy hónappal ezelőtt behozó két kibocsátó, az Erste és a Raiffeisen szakemberei a rendezvényen a certifikátok működésének, kereskedésének mikéntjét mutatták be a hallgatóság számára, kitérve olyan fontos kérdésekre, mint a tranzakciók elszámolásának módja, a tőkeáttételes termékek részletei, kockázatai és a hazai certifikát-piac jövőbeli kilátásai.

A likviditás nem kérdéses A certifikátok alacsony forgalom mellett is teljesen likvidek, azaz a befektetők nyugodtak lehetnek afelől, hogy a megbízásuk a certifikátok valós értékét tükröző árfolyamon teljesülnek. A certifikátok likviditását az árjegyző jelenléte biztosítja, így nem kell a reális szinttől jelentősen eltérő árfolyamoktól tartani - hangsúlyozták több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés