Előfizetői tartalom

Gyorsabban, magasabbra, erősebben - olimpiai garantált alapok az OTP Alapkezelőtől

Portfolio
A piacnál erőteljesebb növekedés, új stratégia, új termékfejlesztési politika - számolt be az OTP Alapkezelő elmúlt évbeli eredményeiről Hamecz István, a társaság elnök-vezérigazgatója az alapkezelő legújabb termékeinek, az OTP Olimpia és az OTP Olimpia Sprint alapok kibocsátásának alkalmából. Az alapok az augusztusi olimpiai játékok legfontosabb szponzorainak részvényeiből álló kosárba fektetnek úgy, hogy emellett a tőkéjük megőrzését kínálják a befektetőknek.

Éppen egy éve került az OTP Alapkezelő elnök-vezérigazgatói székébe Hamecz István, az MNB korábbi igazgatója, aki részben ennek apropóján értékelte az alapkezelő elmúlt egy évét. A társaság 2007-ben 36 százalékkal tudta növelni a kezelésében lévő vagyont, amely így az év végére elérte az 1,629 milliárd forintot. A kezelt vagyonon belül a befektetési alapok súlya...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés