Előfizetői tartalom

Fektess be a Balkánon! - új alapok az ING-tól

Portfolio
Két új részvényalapot indított útjára a hazai piacon az ING Alapkezelő Zrt., a saját kezelésében lévő ING Fejlődő Európa Alap és a anyavállalat ING Invest Balkan Fund nevű alapja egyaránt az európai térség feltörekvő országainak teljesítményében bízó befektetőket célozza meg. Mindkét alap jegyeit euróban bocsátotta ki az alapkezelő.

Az ING Fejlődő Európa Alap a régió szűkebben vett országain túl - Ausztria, Lengyelország, Cseh Köztársaság, Magyarország, Románia, Bulgária, Szlovénia - befektethet még Oroszországban, Törökországban, a Balti államokban, illetve a volt FÁK köztársaságokban is. Az alap referenciahozamaként a Bécsi Értéktőzsde által számolt Új Európa Blue Chip Index (NTX) szolgál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés