Előfizetői tartalom

Merre tovább nyugdíjpénztárak? - Egy bizonytalanságban tartott ágazat...

Portfolio
Termetes kérdőjelek között lavíroztak a magán- és önkéntes nyugdíjpénztárak az elmúlt hónapokban, a köd pedig egyre csak sűrűsödik az ágazat jövőjét illetően. Sok minden mellett még az sem biztos, hogy a pénztárak a kilencvenes években megismert formában működhetnek-e tovább, miközben egyre közeledik az időpont, amikor a vagyon felhalmozása helyett már nyugdíjjáradékokat is kellene fizetniük. Egy biztos egyelőre tehát, a bizonytalanság - derült ki szerdán este a Portfolio.hu nyugdíjpénztári vezetők számára szervezett szakmai találkozóján.

A Portfolio.hu szerdai Nyugdíjpénztári Estjén - amely már a harmadik ilyen esemény volt a sorban - a diskurzus leginkább a pénztárak működési környezetét meghatározó szabályozási változások körül folyt, így a meghívott előadók, Erdős Mihály, a PSZÁF főigazgató-helyettese, és Matits Ágnes, nyugdíjszakértő, a Nyugdíj és Időskor Kerekasztal (NYIKA) tagja is ezeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés