Előfizetői tartalom

Még egy hétig jegyezhető az MKB Pagoda III.

Portfolio
Még egy hétig, február 29-ig jegyezhető az MKB Pagoda III. Tőkevédett Származtatott Alap, amely, az MKB Alapkezelő korábbi Pagoda és Pagoda II. befektetési alapjaihoz hasonlóan Ázsia részvénypiacainak teljesítményéből biztosít részesedést a befektetők számára a 3 éves futamidő alatt. Az ügyfelek 10 000 forintos névértéken, 7% diszkont mellett jegyezhetik az MKB Pagoda III.

Az MKB ázsiai alapcsaládjának legújabb tagjaként bocsátja jegyzésre az MKB Pagoda III. Tőkevédett Származtatott Alapot. Az MKB Pagoda III. alap tőkevédett, futamideje 3 év, a nyilvántartásba vételtől 2011. március 7.-ig tart. Az Alap névértéke befektetési jegyenként 10 000 forint, a minimálisan befektethető összeg 100 000 forint. A jegyzési árfolyamnál - a jegyzési időszak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés