Előfizetői tartalom

Eurós befektetési jegy sorozatokat indít a Budapest Alapkezelő

Portfolio
Február 19-től két új befektetési jegy sorozatot indít a Budapest Alapkezelő. A Budapest Euró Pénzpiaci Alap és a Budapest Növekedési Alap "E" sorozatú befektetési jegyei euróért is megvásárolhatók a Budapest Bank (GE Money Bank) országos fiókhálózatában. A Budapest Euró Pénzpiaci Alap befektetési jegyei elsősorban azoknak kínálnak lehetőséget, akik rövidebb időre felszabaduló eurós megtakarításaikat átmenetileg kívánják elhelyezni alacsonyabb mögöttes kockázatot nyújtó, deviza alapú befektetésekben. A Budapest Növekedési Alap új sorozata pedig a hosszabb távon gondolkodó, a magasabb hozam reményében az átlagosnál magasabb kockázatot is felvállaló befektetők érdeklődésére tarthat számot.

A Budapest Euró Pénzpiaci Alap a forgalmazás során összegyűjtött tőkét elsősorban a Gazdasági és Monetáris Unió (EMU) országainak pénzpiaci eszközeibe, valamint az ezen országokban kibocsátott kötvényekbe, kincstárjegyekbe, és letéti jegyekbe fekteti. Emellett portfóliójában egyéb országokból származó kockázatmegosztó szerepű kötvénytípusú befektetések, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés