Előfizetői tartalom

Megvan a győztes! - Melyik alappal kereshetted a legtöbbet 2007-ben?

Portfolio
Közel 40 százalékot lehetett keresni 2007 legmagasabb hozamát elérő nyíltvégű alapjával, de a származtatott alapok kategóriája ezen kívül is tartogat egy-két érdekességet a befektetők számára. Az alapok ugyanis összetett származtatott termékekbe fektetik tőkéjüket, legtöbbször jelentős tőkeáttétel mellett, amelyek így magasabb kockázattal ugyan, de szemet gyönyörködtető hozamokat nyújthatnak, ráadásul az alapok többsége elvben negatív piaci környezetben is képes erre, hiszen egy benchmark lemásolása helyett az abszolút hozam elérése a céljuk.

Szexi újdonságok a palettán. A hazai alapkezelők kínálatát végigpásztázó sorozatunk legújabb állomásán a piac egyik kicsi, de annál pezsgőbb életet élő kategóriáját, az egészen sajátos befektetési stratégiákat is felvonultató származtatott - de nem a garantált alapok közé tartozó - alapokat vesszük górcső alá. Rendkívül fiatal kategóriával van dolgunk, hiszen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés