Előfizetői tartalom

Most mindenki egy kis békére vágyik - mit nyújtanak a pénzpiaci alapok?

Portfolio
Idegpróbáló napokon, heteken vagyunk túl mind a hazai, mind a nemzetközi befektetések terén, és a kilátások sem tűnnek sokkal szebbnek. Mindez sok befektetőt késztethet arra, hogy valami békés megoldás után nézzen. A pénzpiaci alapok - különösen a legalacsonyabb kockázatú likviditási alapok - kiválóan alkalmasak lehetnek erre, így érdemes áttekintenünk, milyen lehetőségek is állnak rendelkezésünkre a piacon, és hogyan teljesítettek a pénzpiaci alapok 2007-ben, illetve a megelőző években.

Egy kis kapaszkodó a viharban. Sok befektetőben merülhetett fel a gondolat, hogy az elmúlt napok, hetek piaci hisztériáit látva, hogy kockázatosabb befektetéseit inkább valami biztonságosra cserélje fel, legalább arra az időre, amíg a vihar legjava elvonul. Természetesen nem kell minden értékpapírunkat pénzzé tennünk és eldugnunk a párnánk alá, ha kis nyugalomra vágyunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés